​50 97 54 15

Ring mig op​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+30 års erfaring med lægning af nyt tag

Skal der lægges nyt tag på huset? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Tømrerfirmaet Niels Mogensen ApS har vi 30 års erfaring som tagdækker. Derfor er vi det oplagte valg, hvis huset trænger til en tagrenovering.

Vi udfører næsten alle former for tagarbejde for vores kunder i bl.a. Kibæk, Herning, Brande og omegn. Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du bor udenfor dette område.

Vi udfører tagarbejde for private og erhverv

Vi har gennem årene løst mange tagopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder. Derfor har opgaverne været meget forskellige, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at udføre tagrenovering og lægge nyt tag i høj kvalitet.

Som professionel tagdækker har vi bl.a. lagt nyt tag på:

  • Parcelhuse
  • Industrihaller
  • Meget mere

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på tagarbejde afhænger i høj grad af, hvilket materiale det nye tag skal være i. Det kan f.eks. være et eternittag, tegltag eller tagpaptag. Vi prøver dog altid, så vidt muligt, at give en god pris, der matcher dit budget og dine behov. Hvis du ønsker en konkret pris på et nyt tag, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan med fordel ringe til os på telefon: 50 97 54 15, men du kan også skrive til vores e-mail: karstenasger@gmail.com, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage lige så snart vi kan. Vi ser frem til at hjælp dig med dit nye tag!

Tømrerfirmaet Niels Mogensen ApS

Værksted: ​Stougårdsvej 5, 6933 Kibæk

Hjemadresse: Indertoften 41,7400 Herning

Telefon: 50 97 54 15

E-mail: karstenasger@gmail.com