​50 97 54 15

Ring mig op​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyt tag og andet tagarbejde

Skal der lægges nyt tag på huset? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tømrerfirmaet Niels Mogensen ApS har vi næsten 30 års erfaring inden for montering af de fleste former for tage. Derfor er vi det oplagte valg, hvis dit hus trænger til at få lagt et nyt tag. Vi udfører næsten alle former for tagarbejde, herunder også tagrenovering, for vores kunder i blandt andet Kibæk, Herning, Brande og omegn.


Vi har mange års erfaring bag os

Vi har igennem årenes løb løst tagopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder. Derfor har opgaverne været mange og forskellige, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at udføre tagarbejde i højeste kvalitet og sikkerhed. Som tagdækker har vi blandt andet lagt nyt tag på: 

  • Parcelhuse
  • Industrihaller
  • Og meget mere.


Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger i høj grad af, hvilket materiale det nye tag skal være i. Skal det fx være et tegltag, eternittag eller måske et tagpaptag?


Hvis du ønsker en konkret pris på dit tagprojekt, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan med fordel ringe til os på telefon 50 97 54 15, men du kan også skrive til vores e-mail kpcp@fiberpost.dk, hvis du foretrækker det.

Tømrerfirmaet Niels Mogensen ApS

Værksted: ​Stougårdsvej 5, 6933 Kibæk

Hjemadresse: Indertoften 41,7400 Herning

Telefon: 50 97 54 15

E-mail: kpcp@fiberpost.dk