​50 97 54 15

Ring mig op​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reparation og udskiftning af vinduer og døre

Trænger vinduerne til en kærlig hånd, eller skal de helt udskiftes? Hos Tømrerfirmaet Niels Mogensen ApS udfører vi alle former for reparation og udskiftning af vinduer og døre. Vi arbejder primært for kunder i Kibæk, Herning, Brande og omegn, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når du nye vinduer skal tilpasses huset – og hvad der skal til for at dine døre og vinduer holder i mange år fremover.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning og montering af vinduer afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer, der skal udskiftes, hvilken type vinduer, der er tale om samt om det skal være specielle vinduer efter mål. Vi finder altid frem til en god pris, der passer til dig og dit budget.

Kontakt os for et tilbud på nye vinduer

Ønsker du en konkret pris, er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle om ønsker og krav. På baggrund heraf udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer.

Ring til os allerede i dag på telefon: 50 97 54 15 eller skriv til vores e-mail: karstenasger@gmail.com, hvis det passer bedre. Så vender vi tilbage inden for ganske kort tid med mere information. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tømrerfirmaet Niels Mogensen ApS

Værksted: ​Stougårdsvej 5, 6933 Kibæk

Hjemadresse: Indertoften 41,7400 Herning

Telefon: 50 97 54 15

E-mail: karstenasger@gmail.com