​50 97 54 15

Ring mig op​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Reparation og udskiftning af vinduer og døre

Trænger vinduerne til en kærlig hånd, eller skal de helt udskiftes? Hos Tømrerfirmaet Niels Mogensen ApS udfører vi alle former for reparationer og udskiftning af vinduer og døre for kunder i blandt andet Kibæk, Brande, Herning og omegn. 


Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer skal tilpasses huset, og hvad der skal til for at dine døre og vinduer holder sig i mange år.


Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning og montering af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilken type vinduer der er tale om, og om der er tale om specielle vinduer efter mål. Ønsker du en konkret pris, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os og fortælle om dine ønsker og krav. På baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud. 


Du kan med fordel ringe til os på telefon 50 97 54 15, men du kan også skrive til vores e-mail kpcp@fiberpost.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage inden for kort tid. 


Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Tømrerfirmaet Niels Mogensen ApS

Værksted: ​Stougårdsvej 5, 6933 Kibæk

Hjemadresse: Indertoften 41,7400 Herning

Telefon: 50 97 54 15

E-mail: kpcp@fiberpost.dk